نهمین دوره جشنواره علامه حلی برگزار شد، ارسال بیش از 25هزار اثر به جشنواره

نهمین دوره جشنواره علامه حلی برگزار شد، ارسال بیش از 25هزار اثر به جشنواره دست و هنر: نهمین جشنواره علامه حلی با حضور آیت الله امینی و رونمایی از كتاب ایشان و همینطور تجلیل از پژوهشگران برتر حوزه برگزار گردید.


به گزارش دست و هنر به نقل از ایسنا در این مراسم كه از امروز در تالار قدس مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) در قم برگزار شد، آیت الله اعرافی در سخنانی با اشاره به سنن حوزه، این سنن را پژوهش محور و دانست و به تشریح اقدامات حوزه در جهت پژوهش محور كردن نظام آموزشی پرداخت.

رونمایی از كتاب رهنمودهایی به طلاب و دانشجویان اثر آیت الله ابراهیم امینی از اساتید برجسته حوزه با سخنرانی وی هم همراه بود كه از بخش های ویژه این مراسم بود.

همچنین حجت الاسلام والمسلمین جمشیدی مدیر حوزه علمیه خواهران هم در سخنانی به ظرفیت های گسترده حوزه علمیه خواهران در پیشبرد حوزه های پژوهشی در حوزه تصریح كرد.

حجت‎الاسلام والمسلمین اسماعیل نیا دبیر این جشنواره هم در سخنانی از رشد چشمگیر پژوهش های حوزوی اطلاع داد و اظهار داشت: رشد آثار دوره اول تا نهم چشمگیر بوده است.
وی اضافه كرد: 2249 اثر در سال اول و امسال 25هزار و ۲۷۸ اثر به دبیرخانه رسیده است؛ این رشد در میان خواهران و برادران متعادل بوده است.

وی اظهار داشت: در سالهای اول تنها در سه استان این جشنواره برگزار می‎شد كه امسال این جشنواره در ۲۶ استان برگزار گردید و استان های دیگر هم در دهمین دوره شركت خواهند كرد.

اسماعیل نیا اظهاركرد: این جشنواره نقش مهمی در ترغیبب طلاب استان های مختلف برای حضور علمی داشته است؛ خراسان بزرگ با ۳۱۰۰ اثر و قم و اصفهان رتبه های بعدی را از نظر تولید آثار به خود اختصاص داده‎اند.

دبیر جشنواره علامه حلی بیان كرد: بطور قطع میزان باورمندی مدیران استانی نسبت به پژوهش در میزان و كیفیت آثار نقشی بی بدیل دارد؛ در بعضی از استان ها انتظار دارند كه با مدارس مختلف بتوانند آثار علمی بیشتری تولید كنند؛ استان هایی چون اردبیل و فارس و تهران و مازندران از حیث كمی شاهد افت آثار بوده اند؛ كرمانشاه و لرستان و چهارمحال و سیستان و بلوچستان و كردستان هم شاهد رشد چشمگیری بوده اند.

اسماعیل نیا اظهاركرد: در حوزه مقاله نویسی ۵۸درصد، كتاب نویسی ۳۳۰ درصد و تحقیق پایانی ۳۳۰ درصد رشد حاصل شده است؛ در حوزه مقاله نویسی به علت گرایش طلاب به اصل پژوهش شاهد رشد خوبی بوده‎ایم.

دبیر جشنواره علامه حلی بیان كرد: ۲۰هزار اثر از تعداد آثار این جشنواره شامل مقالات علمی بوده است زیرا طلاب علاقه بیشتری به پژوهش و مقاله نویسی بروز داده اند؛ البته ترغیب های آموزشی هم در این زمینه اثرگذار بوده است.

وی اظهار داشت: گروه علمی، گروه اخلاق تربیت، علوم انسانی و كلام، بیشترین مقالات را به جشنواره ارسال كرده اند؛ در این جشنواره باید معترف باشیم كه در بعضی نقاط موفق عمل نكرده ایم كه همچون آنها استفاده ناكافی ازظرفیت طلاب غیر ایرانی است.

دبیر جشنواره علامه حلی بیان كرد: مشكل مالی، عدم تناسب نیرو با تعداد آثار گسترده در دبیرخانه و استان ها، نیاز به حضور مدیریت علمی در دبیرخانه های استانی، نیاز به حضور دبیر جشنواره علامه حلی در استان ها، نیازبودجه برای حمایت از پژوهشگران برتر، عدم وجود نشریه مختص به جشنواره به علت مشكلات مالی و.. همچون مشكلات و چالش های این جشنواره بوده است.

در آخر با حضور آیت الله امینی و اعرافی از پژوهشگران برتر این جشنواره ملی تجلیل شد.




1396/10/07
20:40:41
5.0 / 5
4782
تگهای خبر: جشنواره , مد
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۵
دست و هنر
dastohonar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دست و هنر محفوظ است

دست و هنر

هنر و صنایع دستی