طیبی:

داشتن رسانه قوی، یكی از ابزارهای مفید برای جامعه است

داشتن رسانه قوی، یكی از ابزارهای مفید برای جامعه است به گزارش دست و هنر رئیس جهاد دانشگاهی تصریح كرد: یكی از ابزارهای مفید برای جامعه داشتن فضای رسانه ای بسیار قوی است، فضایی كه رسانه ها در آن نقد عالمانه كنند و از آن طرف هم نقدشوندگان توان شنیدن داشته باشند.


به گزارش دست و هنر به نقل از ایسنا، حمیدرضا طیبی رئیس جهاد دانشگاهی در مراسم جشن بیست سالگی ایسنا در سخنانی ضمن ابراز خرسندی از اینكه امروز شاهد بیست سالگی ایسنا هستیم، در سخنانی درباره آغاز فعالیت جهاد دانشگاهی اظهار داشت: با عنوان مولود مبارك انقلاب جهاد دانشگاهی فعالیت خویش را از سال ۵۹ با كوشش برای الگوسازی شاخصهای اصلی كه پیشرفت توسعه كشور بود، شروع به كار كرد، توسعه علمی و فناورانه، توسعه فرهنگی و مهارتی و تخصصی، توسعه كارآفرینی و اشتغال شامل این الگوها بود كه در این ۳۹ سال این كارهای شاخص دراین زمینه انجام شد.
وی با اشاره به جشنواره اخیر مصطفی و برنده شدن این جایزه توسط دكتر بهاروند تصریح كرد: جهاد دانشگاهی صدها فناوری موفق تولید و آنرا تجاری سازی كرده است. چه از آنهایی كه استقبال شد و چه آنهایی كه مورد بی مهری قرار گرفت.
طیبی در ادامه اظهار داشت: به سبب اینكه جهاد دانشگاهی نگاه كاربردی به مسائل كشور دارد با مشكلات كشور آشناست. ما معتقدیم اگر تلاش نماییم برخی مشكلات را حل نكنیم بطور قطع در آینده كشور با مشكلات بیشتری مواجه خواهیم شد. بحث مهم این است كه نخبگان ما در مسئله سیاسی به توافق ملی برسند. اگر برجام یك مسئله ملی است همه باید از آن حمایت كنند. اینطور نباشد كه آنرا قبول نداشته باشیم و آنرا با مشكل روبه رو نماییم.
وی دراین زمینه افزود: باید در كشور برنامه ریزی بلند مدت صورت گیرد و این نیازمند هماهنگی نهادهای مرتبط می باشد. ما با این مشكل مواجهیم و می بینیم دوستانی كه كاندیدای نماینده مجلس می شوند چه صحبت هایی می كنند. در صورتیكه ۹۰ درصد نخبگان هر كشوری باید با یكدیگر در زمینه توافق ملی اشتراك داشته باشند و ۱۰ درصد دیگر مخالفان هم در زمینه توسعه كشور گام بردارند. بدین سبب نخبگان باید به توافق برسند تا برنامه ریزی بلند مدت صورت گیرد.
رئیس جهاد دانشگاهی در ادامه با اشاره به رویكرد دولت تصریح كرد: كشور هشت سال برای تغییرات و تحولات در اختیار دولت ها است. در ۱۰ سال می توان كشور را گرفتار تحولات عظیم كرد و از این فرصت بهره برد و در عرصه كار علمی موفقیت به دست آورد. ما در این ۳۹ سال فرصت های بسیاری را از دست دادیم. آقای دكتر ظریف خیلی بد است كه من مثالی را بیاورم كه ۱۰ سال طول كشیده است كه ما بگوییم می توانیم یك مسئله را حل نماییم.
طیبی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینكه باید برای انتخاب مدیران شاخص داشته باشیم، تصریح كرد: چه آن اتفاق اول بیفتد و چه ما مدیران توانمند داشته باشیم یكی از ابزارهای مفید در جامعه داشتن فضای رسانه ای بسیار قوی است، فضایی كه در آن رسانه ها نقد عالمانه كنند. هم توان علمی داشته باشند كه نقد كنند و هم از آن طرف نقدشوندگان توان شنیدن داشته باشند.
وی در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به اینكه گاهی در فضای رسانه ای ما نقدهای عالمانه وجود ندارد، در عین حال اظهار داشت: اگر از آن طرف فضا باز باشد رسانه ها هم می توانند خود به خود این نقدهای عالمانه را داشته باشند. ما هم تلاش می نماییم به وظایفمان در این الگوسازی ادامه دهیم.
طیبی سپس اظهار داشت: امیدواریم نخبگان به یك وفاق سیاسی برسند چیزی كه نیازمند آن هستیم و هیچ نیازی به دسترسی فناوری علمی نداریم. امیدواریم اساسا به اهدافمان برسیم.



1398/09/17
21:23:55
5.0 / 5
4091
تگهای خبر: جشن , جشنواره , دانشگاه , فرهنگ
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۵
دست و هنر
dastohonar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دست و هنر محفوظ است

دست و هنر

هنر و صنایع دستی