امروز چهارشنبه انجام شد؛

بازدید عضو كمیسیون فرهنگی مجلس از جشنواره مد و لباس فجر

بازدید عضو كمیسیون فرهنگی مجلس از جشنواره مد و لباس فجر دست و هنر: سید علی یزدی خواه، نماینده و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی امروز با حضور در برج آزادی از نمایشگاه دهمین جشنواره مد و لباس فجر بازدید نمود.



به گزارش دست و هنر به نقل از روابط عمومی کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، دومین روز دهمین جشنواره مد و لباس فجر میزبان سید علی یزدی خواه نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و پردیس و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بود.
وی با حضور در برج آزادی از بخش های مختلف نمایشگاه و توانمندی طراحان لباس، کیف و کفش و زیورآلات دیدن کرد.
در این بازدید، سیده مرضیه شفاپور دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور و دبیران بخش های مختلف جشنواره مد و لباس فجر به تشریح دست آوردها و توانمندی طراحان کشور در بخش های مختلف پرداختند.


منبع:

1399/11/30
11:56:19
1140
0.0 / 5
تگهای خبر: جشن , جشنواره , فرهنگ , لباس
این مطلب دست و هنر مورد پسنده؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب دست و هنر مرتبط
نظرات کاربران دست و هنر در مورد این مطلب
نظر شما درباره این مطلب دست و هنر
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳
دست و هنر
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

dastohonar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دست و هنر محفوظ است

دست و هنر

هنر و صنایع دستی ... دست و هنر، اصالت و زیبایی هنر ایرانی ... دنیای هنر در دستان شما