نمایش آثار برگزیده جایزه جهانی ای دیزاین

نمایش آثار برگزیده جایزه جهانی ای دیزاین به گزارش دست و هنر آثار برگزیده رقابت و جایزه بین المللی A’ Design، بزودی در تهران به معرض نمایش گذاشته می شوند.


به گزارش دست و هنر به نقل از ایسنا، این اتفاق به دنبال همکاری این جایزه جهانی با دوسالانه بسته ها که در تهران برگزار می گردد رقم خورده است.
کیانوش آتشی، مدیر استراتژی و روابط بین الملل دوسالانه بسته ها هدف از همکاری با این جایزه بین المللی را این طور توضیح می دهد: « یکی از اهداف اصلی ما از همکاری با A' Design Award و عرضه پیشنهاد به آنها برای همکاری مشترک و حضور در تهران، در گام اول نشان دادن کیفیت کار طراحان و محصولات ایرانی به برگزارکنندگان این جایزه معتبر جهانی بود. در گام دوم هم تلاش ما این است که برای تولیدکنندگان و صادرکنندگان ایرانی این اطمینان را حاصل نماییم که تولید محصول در داخل در صنعت بسته بندی چیزی از نمونه های جهانی اش کم ندارد.»
آتشی در ادامه می گوید: «بر همین اساس و در نخستین گام از برنامه های مشترک ما با جایزه جهانی ای دیزاین، آثار برگزیده این جایزه که شامل نمونه کارهای برخی از مهم ترین طراحان و دیزاینرهای جهان است در بخش جنبی نمایشگاه دوسالانه بسته ها که از تاریخ ۲۹ بهمن تا ۸ اسفند ۱۴۰۰ در فرهنگسرای نیاوران تهران برگزار می گردد به معرض نمایش گذاشته خواهد شد.»
این عضو هیات اجرایی دوسالانه بسته ها همینطور درباره این رویداد هم می افزاید: «ما در دوسالانه بسته ها بعنوان یک جایزه پایدار و کاملا مستقل ایرانی که سال جاری چهارمین دوره برگزاری اش را تجربه می کند تصمیم گرفتیم گام هایی فراتر از مرزهای داخلی برداریم و فراخوان خویش را به صورت بین المللی منتشر نماییم. دریافت بیشتر از ۵۰۰ اثر از دیزاینرها و استودیوهای دیزاین ۱۷ کشور دنیا و حضور چهره های معتبر جهانی برای داوری در دوسالانه بسته ها نشان داده است پتانسیل های ایران در این عرصه در جهان چشم گیر است. علاوه بر این هم زمان تصمیم گرفتیم بهترین و مهم ترین جایزه جهانی عرصه خودمان یعنی A' Design Award را هم برای همکاری به ایران دعوت نماییم که پیشنهاد دوسالانه بسته ها با استقبال و همراهی مدیران جایزه جهانی ای دیزاین همراه شد.»
آتشی در ارتباط با اهمیت و جایگاه جایزه ای دیزاین در دنیا هم می گوید: « ای دیزاین یکی از پیشروهای این عرصه به شما می رود که در عرصه های طراحی و تبلیغات جوایز گوناگونی تعریف کرده است. آنها بعنوان یک جایزه معتبر، جا افتاده و با اعتبار جهانی حالا می توانند جریان های موجود در هر عرصه را تعیین کنند و تغییر دهند، چون که به ابزار تغییر یا ساخت ذائقه مخاطب مجهز هستند. در مجموع میتوان اظهار داشت که جوایز جهانی معتبر به این خاطر مهم هستند چون در صنعت، ذائقه و شکل طراحی کالا و خدمات موثر هستند و به آنها شکل می دهند.»
مدیر استراتژی و روابط بین الملل دوسالانه بسته ها درباره شاخه های فعالیت ای دیزاین و ارتباط آن با جامعه ایرانی هم این طور توضیح می دهد: «ای دیزاین در دنیا در بخش های مختلفی مانند جایزه بهترین طراحی بسته بندی، جایزه بهترین طراحی معماری، جایزه بهترین طراحی صنعتی، جایزه بهترین طراحی محصول، جایزه بهترین طراحی مد و… برگزار می گردد و در همه حوزه ها هم بسیار تعیین کننده است، ولی در ایران بیشتر از همه با جایزه بخش معماری و طراحی صنعتی، آنرا می شناسند.»
نمایشگاه آثار A' Design Award بعنوان بخش جنبی چهارمین نمایشگاه دوسالانه بسته ها از تاریخ ۲۹ بهمن تا ۸ اسفند ۱۴۰۰ در فضای نگارخانه فرهنگسرای نیاوران تهران و برای بازدید عموم دایر می شود.



1400/11/26
22:00:23
619
0.0 / 5
تگهای خبر: آثار , تولید , خدمات , طراحی
این مطلب دست و هنر مورد پسنده؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب دست و هنر مرتبط
نظرات کاربران دست و هنر در مورد این مطلب
نظر شما درباره این مطلب دست و هنر
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۴
دست و هنر
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

dastohonar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دست و هنر محفوظ است

دست و هنر

هنر و صنایع دستی ... دست و هنر، اصالت و زیبایی هنر ایرانی ... دنیای هنر در دستان شما