از شرع و شعر بررسی می شود
نشست نقد کتاب «از شرع و شعر» اثر یوهانس توماس پتر دو بروین با ترجمه مهیار علوی مقدم و محمدجواد مهدوی برگزار می گردد.
به گزارش دست و هنر به نقل از ایسنا، نشست هفتگی شهر کتاب در روز سه شنبه، هفدهم خرداد از ساعت ۱۵ به نقد و بررسی این کتاب اختصاص دارد که با حضور محمدجعفر یاحقی، سیدمهدی زرقانی، مهیار علوی مقدم و محمدجواد مهدوی برگزار می گردد.
در خبر برگزاری این نشست آمده است: اخیرا کتاب «از شرع و شعر» اثر یوهانس توماس پتر دو بروین با ترجمه مهیار علوی مقدم و محمدجواد مهدوی به همت انتشارات هرمس انتشار یافته است.
حکیم سنایی یکی از بزرگ ترین سخن پردازان پارسی گو و سرایندگان ایرانی در عرصه ادبیات تعلیمی و اندرزی است که در رشد و بالندگی حکمت دینی نقش بسزایی داشت. شعر وی آمیزه ای است از حکمت آرمان شهراندیشی و جهان نگری حکیمانه. سنایی، مظهر تحول در اندیشه و نوآوری در زبان و شیوه های بیانی گسترش درون مایه های حکمت آمیز است. این کتاب از نظر گستردگی، نکته بینی، تازه جویی، روش پژوهش و گستردگی منابع و مآخذ بر خیلی از پژوهش های همانند برتری دارد. بی شک این کتاب می تواند دریچه های جدیدی فراروی پژوهشگران شعر و ادب فارسی بگشاید و مباحث «سنایی پژوهی» را گسترده تر سازد.
کتاب به سه بخش تقسیم شده است: «زندگی حکیم سنایی»، «آثار سنایی»، «بررسی فقه اللّغوی، سنایی بین شعر مذهبی و غیرمذهبی» و «پیشه شاعری».
علاقه مندان می توانند این نشست را از اینستاگرام مرکز فرهنگی شهرکتاب به نشانی ketabofarhang، کانال تلگرام bookcitycc و صفحه این مرکز در سایت آپارات پیگیری کنند.
منبع: دست و هنر
این مطلب دست و هنر مورد پسنده؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب دست و هنر مرتبط
نظرات کاربران دست و هنر در مورد این مطلب