امامی خبر داد؛

جایزه بین المللی گوهرشاد برای فعالان حجاب و عفاف تصویب گردید

جایزه بین المللی گوهرشاد برای فعالان حجاب و عفاف تصویب گردید رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس اظهار داشت: جایزه بین المللی گوهرشاد برای فعالان عرصه حجاب و عفاف تصویب گردید.



سیدمجید امامی رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس، در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: جایزه ملی و بین المللی گوهرشاد برای فعالان عرصه حجاب و عفاف در شورای فرهنگ عمومی تصویب گردید.
وی اضافه کرد: طرح اعطای جایزه ملی تحت عنوان جایزه ملی و بین المللی گوهرشاد در شورای فرهنگ عمومی تصویب گردید و این جایزه به فعالان، مدافعان و تدوین کنندگان نظریه ارزش و فرهنگ والای حجاب و عفاف و زیست عفیفانه از ایران و دیگر کشورها در سالهای آینده تعلق خواهد گرفت.
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس اظهار داشت: به زعم بسیاری صنعت مد و لباس دومین صنعت پول ساز در نظام سرمایه داری است، ما باید در این حوزه پیشرفت نماییم و از لباس اقوام و طرح های جدید خود در صحنه بین المللی بیشتر دفاع نماییم. همینطور خیلی از طرح ها به جشنواره مد و لباس فجر رسیده است و دولت از تولیدکنندگان حمایت می کند.
امامی افزود: از دوم مرداد در نمایشگاه بین المللی تهران، بزرگ ترین نمایشگاه زنجیره تأمین مد و لباس ایرانی – اسلامی با عنوان ایران ویژند برپا خواهد شد و صدها تولیدکننده فاخر تهران و دیگر استان ها در نمایشگاه بین المللی تهران، سالن ۳۱ و ۴۱ گردهم خواهند آمد و مشابه این نمایشگاه را در بعضی از استان ها هم خواهیم داشت.
وی در انتها اظهار داشت: نمایشگاه بزرگ مد و لباس ایرانی – اسلامی که به نام ایران ویژند (برند) ثبت شده است، اجتماع برندهای پوشاک و حجاب در ایران خواهد بود و امیدوارم همه مردم تهران برای حضور در این نمایشگاه در دوم تا پنجم مرداد، برنامه ریزی کنند.

1401/04/26
10:19:43
515
0.0 / 5
تگهای خبر: تولید , جشن , جشنواره , فرهنگ
این مطلب دست و هنر مورد پسنده؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب دست و هنر مرتبط
نظرات کاربران دست و هنر در مورد این مطلب
نظر شما درباره این مطلب دست و هنر
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۲
دست و هنر
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

dastohonar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دست و هنر محفوظ است

دست و هنر

هنر و صنایع دستی ... دست و هنر، اصالت و زیبایی هنر ایرانی ... دنیای هنر در دستان شما