بررسی بیشتر از 40 هزار پرونده در رابطه با ایثارگران
به گزارش دست و هنر، مدیرکل کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران اظهار داشت: تلاش کردیم مدت انتظار برگزاری کمیسیون های پزشکی ایثارگران را به حداکثر زمان رسانده با تسریع رسیدگی ها، زمان ثبت درخواست تا ابلاغ رای کمیسیون پزشکی را به یک ماه برسانیم.
به گزارش دست و هنر به نقل از ایسنا، دکتر حمیدرضا متقی در حاشیه برگزاری سومین کمیسیون تعیین درصد و حق پرستاری در همدان با اشاره به برگزاری بیشتر از ۲۰۰ جلسه کمیسیون پزشکی در سطح ستادی، عالی و شعب تخصصی از آغاز سال، توضیح داد: بنیاد شهید و امور ایثارگران هر ماه حداقل یک و حداکثر دو تا سه جلسه کمیسیون پزشکی را با تقاضای استانها برگزار کرده و بیشتر از ۴۰ هزار پرونده متقاضیان درصد جانبازی، حق پرستاری و حالت اشتغال را مورد بررسی قرار داده است.
مدیرکل کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران به تداوم روند تعیین تکلیف پرونده های متقاضیان تا نتیجه نهایی تاکید کرد و اضافه کرد: تلاش کردیم مدت انتظار برگزاری کمیسیون های پزشکی ایثارگران را به حداکثر زمان رسانده با تسریع رسیدگی ها، زمان ثبت درخواست تا ابلاغ رای کمیسیون پزشکی را به یک ماه برسانیم.
متقی به روند بررسی پرونده های سومین جلسه کمیسیون پزشکی استان همدان هم پرداخت و اشاره کرد: تیم پزشکی ۱۱ نفره متشکل از مختصصان، مغز و اعصاب، جراح عمومی، داخلی، گوش، حلق و بینی، ارتوپد، یک روان پزشک و یک پزشک عمومی بعنوان دبیر طی روزهای پنج شنبه و جمعه ۱۲ و ۱۳ آبان ماه ۳۰۰ پرونده ایثارگران را در مورد درصد جانبازی و حق پرستاری و پرونده ۱۰۰ نفر را برای کمیسیون خانواده مورد بررسی و ثبت قرار داد.
منبع: دست و هنر
این مطلب دست و هنر مورد پسنده؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب دست و هنر مرتبط
نظرات کاربران دست و هنر در مورد این مطلب