تجلیل از احمد آقالو در اجرای نمایشنامه خوانی پل

تجلیل از احمد آقالو در اجرای نمایشنامه خوانی پل به گزارش دست و هنر، جلسه نمایشنامه خوانی نمایش «پل» نوشته محمد رحمانیان و به کارگردانی حسن جودکی در تالار سایه مجموعه تئاترشهر برگزار گردید. این اجراخوانی به احمد آقالو، هنرمند فقید تئاتر و سینما، تقدیم شد.


به گزارش دست و هنر به نقل از خبر آنلاین، احمد آقالو یکی از آخرین حضورهای خود بر صحنه تئاتر را در بهار سال ۱۳۸۲ و با بازی در همین نمایش «پل» در تالار چهارسو مجموعه تئاترشهر به ثبت رسانده بود؛ اجرایی که در کنار محمد رحمانیان، کارگردان اثر، برگ دیگری از همکاریهای موفق این دو هنرمند بود و یکی از اجراهای ماندگار آن دوره به حساب می آید.
به نقل از ایسنا، در مراسم شب گذشته، چهره هایی از مسؤلان و مدیران فرهنگی و هنری کشور همچون زهرا بهروزآذر، معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده، نادره رضایی، معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، رضا مردانی، مدیرکل هنرهای نمایشی، فتاحی، مشاور معاونت هنری، و بابک رضایی، مدیرکل دفتر موسیقی حضور داشتند.

این برنامه، ضمن یادآوری نقش اثرگذار احمد آقالو در زمینه هنرهای نمایشی، ادای دینی بود به یکی از صداها و چهره های ماندگار تئاتر ایران.



منبع:

1404/04/16
14:17:43
18
0.0 / 5
تگهای خبر: بازی , سینما , فرهنگ , مد
این مطلب دست و هنر مورد پسنده؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب دست و هنر مرتبط
نظرات کاربران دست و هنر در مورد این مطلب
نظر شما درباره این مطلب دست و هنر
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۴
دست و هنر
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

dastohonar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دست و هنر محفوظ است

دست و هنر

هنر و صنایع دستی ... دست و هنر، اصالت و زیبایی هنر ایرانی ... دنیای هنر در دستان شما