بررسی طناب در خانه تمرین شمس

بررسی طناب در خانه تمرین شمس دست و هنر: نهمین نشست از مجموعه نشست های دوشنبه های کتاب خانه تمرین شمس با موضوع معرفی و بررسی نمایشنامه «طناب» نوشته ژان پییر مارتینز برگزار می گردد.


به گزارش دست و هنر به نقل از خبر آنلاین به نقل از روابط عمومی خانه تمرین شمس، نهمین نشست از سلسله نشست های دوشنبه های کتاب روز دوشنبه ۳ شهریورماه ساعت ۱۹ با مبحث نمایشنامه «طناب» نوشته ژان پییر مارتینز با ترجمه امیررضا فخری برگزار می گردد.
در این برنامه، امیررضا فخری بعنوان مترجم اثر حضور دارد و در رابطه با جنبه های ادبی و نمایشی این نمایشنامه سخنرانی می کند.
«طناب» از آثار شاخص مارتینز است که با نگاهی تیزبین به روابط انسانی و موقعیت های مرزی، فضایی تعلیق آمیز و تفکربرانگیز خلق کرده است. این نمایشنامه برای نخستین بار در خانه تمرین شمس با حضور مترجم اثر رونمایی می شود.
این نشست در خانه تمرین شمس به نشانی چهارراه ولیعصر (عج)، خیابان رازی، کوچه گودرز، بن بست اختصاصی، پلاک ۴ برگزار می گردد و حضور برای علاقمندان آزاد و مجانی است.


1404/06/03
10:27:49
14
0.0 / 5
تگهای خبر: آثار , كتاب
این مطلب دست و هنر مورد پسنده؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب دست و هنر مرتبط
نظرات کاربران دست و هنر در مورد این مطلب
نظر شما درباره این مطلب دست و هنر
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۲
دست و هنر
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

dastohonar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دست و هنر محفوظ است

دست و هنر

هنر و صنایع دستی ... دست و هنر، اصالت و زیبایی هنر ایرانی ... دنیای هنر در دستان شما