حاصل دخل و تصرف در عکس ها
دست و هنر: در نمایشگاه گروهی عکس «فاین آرت» هنرمندان با بهره بردن از شیوه هایی چون دخل و تصرف در عکس، کلاژ و استفاده از مهارتهای خلاقانه، مفاهیم مدنظر خودرا به تصویر کشیده و آثاری متفاوت ارائه کرده اند.
به گزارش دست و هنر به نقل از خبر آنلاین به نقل از روابط عمومی پروژه، نمایشگاه گروهی عکس «فاین آرت» با نمایش ۲۲۰ اثر از ۱۷۱ هنرمند، روز جمعه ۴ مهرماه ساعت ۱۶ در کافه گالری برج آزادی افتتاح می گردد.
به قول کیوریتور نمایشگاه، محمدعلی سعیدی، در این رویداد نگاههای متنوع عکاسی با تأکید بر جریان «فاین آرت» بررسی شده است. هنرمندان با استفاده از شیوه هایی چون دخل و تصرف در عکس، کلاژ و استفاده از روشهای فنی خلاقانه، مفاهیم مدنظر خودرا به تصویر کشیده و آثاری متفاوت ارائه کرده اند.
علاقمندان می توانند از ۴ تا ۱۵ مهرماه، همه روزه به جز شنبه ها، از ساعت ۹ تا ۱۸ برای بازدید از این نمایشگاه به مجموعه فرهنگی هنری برج آزادی مراجعه نمایند.
منبع: dastohonar.ir
این مطلب دست و هنر مورد پسنده؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب دست و هنر مرتبط
نظرات کاربران دست و هنر در مورد این مطلب