بزدوده با دست و هنر مطرح كرد؛
دولت و بخش خصوصی در حوزه اسباب بازی همکاری کنند کهنسالان هم به اسباب بازی نیاز دارند
دست و هنر: دست و هنر: داور نهمین جشنواره ملی اسباب بازی می گوید بخش دولتی و خصوصی با همراهی و کمک هم باید مسیر به وجود آمده در عرصه اسباب بازی را پیش ببرند تا بتوانیم به موفقیت و رشد در این زمینه برسیم.
عادل بزدوده داور نهمین جشنواره ملی اسباب بازی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: کانون پرورش فکری در جشنواره اسباب بازی علاوه بر جنسیت و رده سنی بچه ها به رشد ذهنی و روحی آنها نیز توجه کرده است. حرکتی که کانون پرورش فکری در قالب جشنواره اسباب بازی انجام می دهد، بسیار بنیادی و خوب است از این منظر که خانواده ها با اسباب بازی هایی آشنا می شوند که برای هیچ گروه سنی مانع ایجاد نمی نماید.
وی اضافه کرد: نگاه کانون پرورش فکری در برگزاری جشنواره ملی اسباب بازی را بسیار باارزش دانست و اضافه کرد: این نگاه فراتر از یک عروسک دختر و پسر است به این علت تجربه والایی شکل گرفته است. بچه ها به بهانه جشنواره اسباب بازی با انواع بازی و اسباب بازیها آشنا می شوند. جشنواره اسباب بازی نشان میدهد که کانون پرورش فکری علاوه بر توجه به جنسیت و رده سنی بچه ها، رشد ذهنی و روحی آنها را نیز مدنظر قرار داده است. به هر حال کانون مسئولیت این جشنواره را به عهده گرفته و فرصت خوبی به وجود آمده است برای تولیدکنندگانی که دوست دارند کار خودرا بطور انبوه در اختیار مخاطبان قرار دهند.
داور نهمین جشنواره ملی اسباب بازی در ادامه اظهار داشت: سرمایه گذاران این حوزه شامل دولتی و خصوصی باید کاری کنند که خروجی کار به آسانی به دست خانواده ها برسد. برای سالیان بعد باید برای پدربزرگ ها و مادربزرگ ها اسباب بازی تولید نماییم و اسباب بازی را فقط مختص بچه ها ندانیم.
بزدوده با اشاره به اثرگذاری بازی و اسباب بازی در پایین آوردن عوارض پیری مانند افسردگی و زوال حافظه اظهار داشت: بازی به تازه شدن دیدگاه و ذهن و حفظ سلامت روان کمک می نماید. ذهن همیشه درحال کار کردن است و مجزا از سن و سال است پس باید آنرا به مسیر درست هدایت کرد و پرورش دارد. بازی می تواند به این مقوله کمک نماید. برای ساخت اسباب بازیهای مناسبِ فکری و سرگرمی باید کارهای پژوهشی به همت کارشناسان و روان شناسان صورت گیرد و تحقیقاتی از بُعد مردم شناسی و جامعه شناسی صورت گیرد. البته ۴۰ سال پیش باید به این فکر می افتادیم. به هر حال روزی افراد جوان هم پیر می شوند ضمن اینکه سالمندان زمانی خلاق بودند و باید خلاقیت آنها را به خانواده و جامعه تسری داد. درست است که جامعه هدف کانون کودک و نوجوان است اما بچه ها در کنار مادر، پدر، مادربزرگ و پدربزرگ خود رشد می کنند. بر این اساس نگاه ما باید خانواده محور، خانواده بین و خانواده دان باشد. به نظرم کانون این توانمندی و ظرفیت را دارد.
سازنده عروسک زی زی گولو در جواب این پرسش که طراحان ایرانی تا چه میزان توانستند به صنعت اسباب بازی کمک کنند، اظهار داشت: ایده ها خوب است اما باید عملیاتی شوند. ممکنست سرعت مان نسبت به کشورهای دیگر کم باشد اما در یک شب نمی توانیم به کارهای عجیب و غریب برسیم. باید با آرامش مسیر را برویم و کارها را سر و سامان دهیم. در عرصه اسباب بازی در شروع کار هستیم و تا رسیدن به قله رفیع نیازمند پشتیبانی هستیم.
وی همین طور در جواب این پرسش که بخش خصوصی چه میزان می تواند به شکوفایی صنعت اسباب بازی کمک نماید، اظهار داشت: چون آنها سرمایه گذار تولیدات خودشان هستند برای بالابردن کیفیت محصولات و ارائه هر چه بهتر تلاش می کنند. حمایت دولت از بخش خصوصی مهم و ضرورت دارد. بخش دولتی و خصوصی با همراهی و کمک هم باید مسیر به وجود آمده در عرصه اسباب بازی را پیش ببرند تا بتوانیم به موفقیت و رشد در این زمینه برسیم.
منبع: دست و هنر
این مطلب دست و هنر مورد پسنده؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب دست و هنر مرتبط
نظرات کاربران دست و هنر در مورد این مطلب