ضرورت توسعه فعالیت های پژوهشی مدارس در حوزه اسباب بازی
دست و هنر: ضرورت توسعه فعالیت های پژوهشی مدارس در حوزه اسباب بازی، محور دوازدهمین جلسه هیات مدیره انجمن تولیدكنندگان اسباب بازی با حضور كارشناسان فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی بود.
به گزارش دست و هنر به نقل از مهر، در جلسه هم اندیشی مدیران انجمن تولیدكنندگان اسباب بازی، به ضرورت برپایی رویدادی بعنوان نمایشگاه و فروشگاه اسباب بازی به صورت هفتگی و ماهانه در مدارس اشاره شده است. همینطور درباره استفاده از اِلمان های بصری در حوزه اسباب بازی برگرفته از منابع آموزشی دبستان و پیش دبستان صحبت كردند.
علی اكبرزاده، مشاور وزیر آموزش و پرورش، از پیشینه فعالیت های این نهاد در زمینه فرهنگ سازی استفاده از اسباب بازی در كانون پرورش فكری و دغدغه های شخصی در این حوزه اظهار داشت: خانواده ها در انتخاب اسباب بازی برای كودكان نقش مهمی دارند.
در ادامه بررسی مبحث در جهت برگزاری، جشنواره ملی اسباب بازی پیشنهاد شد همایش های گوناگون در ابعاد ممكن در مراكز علمی و آموزشی برگزار گردد.
همچنین علی سرزعیم معاون اقتصادی وزیر كار و امور اجتماعی، درباره توسعه فعالیت های اقتصادی تولید كنندگان اظهار نمود: ضرورت هم افزایی و اتحاد تولید كنندگان داخلی و هم كوشش برای راه یابی به بازارهای خارجی بویژه كشورهای همسایه از مهمترین مباحث در این حوزه می باشد.
به گفته سرزعیم، شناسایی بازارهای جدید و توجه به نیاز مخاطبان از جدی ترین راه های برون رفت از مشكلات اقتصادی هستند.
در این جلسه، جوانب حضور نظام مند شركت كنندگان و بازدیدكنندگان در نمایشگاه سالانه اسباب بازی نورنبرگ آلمان، مورد بررسی قرار گرفت. گفتگو در مورد كیفیت برگزاری جشنواره ملی اسباب بازی، آخرین بحث جلسه بود و مقرر شد، درهفته آینده محوریت بحث ها حول محور «جشنواره ملی اسباب بازی» باشد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب