زنگی مطرح كرد؛
نیازمند پژوهش های جدی در زمینه تأثیر بازی ها بر مغز هستیم
به گزارش دست و هنر مسئول کمیته علمی ششمین جشنواره اسباب بازی اظهار داشت: هر بازی به شکلی محرک بخش مغز و فعالیتهای شناختی است و ما باید بدانیم هر بازی کدام بخش از مغز را پرورش می دهد.
به گزارش دست و هنر به نقل از مهر، بهنام زنگی مسئول کمیته علمی ششمین جشنواره اسباب بازی هم درباره پژوهش های جدی در زمینه بازی اظهار داشت: بحث اسباب بازی های شناختی در ایران مبحث جدیدی نیست و ما امیدواریم با برگزاری کنفرانس بین المللی اسباب بازی بتوانیم این مساله را بیشتر از پیش باز نماییم و شاهد طرح های بیشتری در این عرصه باشیم.
وی اضافه کرد: سال جاری بنا داریم از بهترین طرح های شناختی اسباب بازی به صورت عمده در بخش محرک و ایجاد انگیزه و تقویت کننده ها محقق می شود. بدون شک در بخش اول یعنی بخش محرک و ایجاد انگیزه در اسباب بازی ها مشکلی وجود ندارد. آن چه امکان دارد برای ما مسئله باشد بحث دوم یعنی تقویت کننده هاست که سبب تداوم و ترغیب به تداوم بازی ها می شود. در واقع عاملی مثل رنگ می تواند برای بچه ها هیجان انگیز باشد و به حد کافی محرک است اما به منظور ترغیب و تداوم بچه ها به استفاده از اسباب بازی ها، ما همچنان نیازمند پژوهش های جدی هستیم.
مسئول کمیته علمی ششمین جشنواره اسباب بازی اظهار داشت: هر بازی به شکلی محرک بخش مغز و فعالیتهای شناختی است و ما باید بدانیم هر بازی کدام بخش از مغز را پرورش می دهد. قدرت تصمیم گیری سرعت عمل پردازش داده ها و غیره. ما هنوز نمی توانیم در این حوزه به صورت کامل و مطلق هم پاسخ گو باشیم.
منبع: dastohonar.ir
این مطلب دست و هنر مورد پسنده؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب دست و هنر مرتبط
نظرات کاربران دست و هنر در مورد این مطلب