با اشاره به تاكیدات رهبر انقلاب
کارگردان بچه مهندس: از داستان های ناامیدکننده عبور کنیم
به گزارش دست و هنر، علی غفاری با تأکید بر لزوم «قهرمان سازی» بوسیله برنامه های تلویزیونی و به ویژه سریال ها، اشاره کرد: از داستان های سرد و ناامیدکننده عبور و امید را زنده نماییم. مدلول قهرمان سازی این نیست که برویم و فقط در حوزه موضوعی خاص برای جوانان قصه بسازیم.
علی غفاری ـ کارگردان سریال های «بچه مهندس» و «رخنه» ـ در گفتگویی با ایسنا درباره ی تاکید رهبر انقلاب درباره ی ارائه خبرهای خوش از موفقیت ها، پیروزی ها و امیدآفرینی ها و نقش رسانه در این حوزه، درباره ی پیشنهاد خود به عرصه رسانه و خصوصاً سازمان صداوسیما اظهار داشت: من خیلی غمگینم از این بابت که وقتی رهبرمان می گویند دغدغه شان فرهنگ و هنر است و عین عبارتشان که سال ها قبل فرمودند حتی نیمه های شب از نگرانی برای رسانه و فرهنگ از خواب بیدار می شوند، این نشان داده است که چقدر این مسائل مهم اند ولی متاسفانه ما هنوز در این حوزه در جاده درست و مستقیم نیفتاده ایم.
این کارگردان ضمن اشاره به نقش سازمان صداوسیما در حوزه به تصویر کشیدن پیشرفت ها و ارائه آن به جوانان، بر لزوم قهرمان سازی اصرار کرد و اظهار داشت: پیشنهادم به مدیران سازمان صداوسیما این است که قهرمان معرفی نماییم. همان گونه که در بعضی فیلم ها دیده ایم و همه دنیا به این نتیجه رسیده اند که شما تا یک الگو به مخاطب ندهی و مخاطب آرزو نکند که جای او باشد، به هیچ نتیجه ای نخواهی رسید.
در این زمینه بخوانید
تهیه کننده مهیار عیار: مخاطب به قصه جوانمردان ایرانی علاقه دارد
از داستان های سرد عبور و امید را زنده کنیم
غفاری اضافه کرد: باید از داستان های سرد و ناامید کننده عبور نماییم و دور شویم و امید را زنده نماییم. در وهله اول قصه تعریف نماییم. یکی بود یکی نبود، چیزی که مادربزرگ های ما می گفتند. الان متاسفانه انگار کسی دوست ندارد به این نوع داستانها بپردازد و اینها همه از اتاق فکرها آغاز می شود، صدا و سیما، وزارت ارشاد و حوزه هنری و همه اقسام مراکز فرهنگی به وجود قهرمان و قهرمان سازی اهمیتی نمی دهند.
نمایی از پشت صحنه فیلم پیشمرگ با حضور فرمانده سپاه عاشورا
این مطلب دست و هنر مورد پسنده؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب دست و هنر مرتبط
نظرات کاربران دست و هنر در مورد این مطلب