در گفت وگو با دست و هنر اعلام شد

برگزاری جشنواره فجر در شهرهای آبی و زرد

برگزاری جشنواره فجر در شهرهای آبی و زرد به گزارش دست و هنر معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با بیان جزئیات شیوه برگزاری جشنواره فیلم و تئاتر فجر، اظهار داشت: جشنواره فجر در شهرهای آبی و زرد به ترتیب با ۵۰ و ۳۰ درصد ظرفیت سالن مجاز به برگزاری هستند منوط به آنکه فروش بلیط اینترنتی بوده و کد ملی مدعوین از نظر مبتلا شدن یا عدم مبتلا شدن به بیماری بررسی شود.


مهندس محسن فرهادی در گفتگو با ایسنا، با اشاره به اینکه سینما و تئاتر در گروه سوم شغلی هستند، اظهار داشت: این گروه شغلی در مناطق زرد و آبی کرونایی مجاز به فعالیت هستند؛ به این صورت که در شهرهای زرد می توانند با ۳۰ درصد ظرفیت و در شهرهای آبی با ۵۰ درصد ظرفیت فعالیت کنند. پروتکل های بهداشتی به دستور ستاد ملی مقابله با کرونا توسط وزارت بهداشت و با همکاری وزارت ارشاد نوشته شده است. در این پروتکل سینما و تئاتر در شهرهای زرد می توانند با ۳۰ درصد ظرفیت سالن هایشان فعالیت کنند ولی این بازگشایی منوط به چند اصل است.

بلیط فروشی در محل، ممنوع

شرایط قرارگیری صندلیها
وی در ارتباط با این اصول، اضافه کرد: فروش بلیط در محل و وجود هرگونه صف ممنوع است؛ در واقع هر نوع اعطای بلیط فیزیکی ممنوع می باشد و فروش بلیط باید به شکل اینترنتی عرضه شود و بلیط صندلی سالن ها با پلن از قبل طراحی شده از راه سامانه ای که خود سینماها قول طراحی آنرا داده اند صورت گیرد. به این شیوه مثلا اگر خانواده ای اظهار کنند ۴ بلیط می خواهند نرم افزار هوشمند باید آنها را کنار هم قرار داده و برای فرد یا خانواده دیگری که می خواهد بلیط بخرد باید فاصله گذاری دو متر از عرض و طول را انجام دهد.

فروش بلیط اینترنتی با ارائه کد ملی
فرهادی با تکیه بر اینکه فروش بلیط برای سینما و تئاتر باید با عرضه کد ملی باشد، بیان نمود: دریافت این کدهای ملی با نرم افزار ماسک که نتایج مبتلایان قطعی به کرونا در آنها شناسایی می شود، ارتباط مستقیم دارد و منجر می شود از عرضه بلیط به مبتلایان قطعی به بیماری که تست مثبت کرونا داشتند به مدت ۱۴ روز خودداری شود.

فاصله یک ساعته میان سانس های نمایشی
وی ادامه داد: داخل سالن های سینما و تئاتر باید فاصله حداقل یک ساعت درخلال سانس های نمایشی قائل شوند؛ به صورتی که در این فاصله بحث هوادهی سالن و ضدعفونی کردن صندلی ها برای سانس بعدی صورت گیرد. باید شرایط بگونه ای مدیریت شود که ورود و خروج از سالن با ازدحام همراه نباشد.
فرهادی تصریح کرد: کلیه شاغلینی که ارتباط مستقیم با تماشاگران دارند و یا هنرپیشه های تئاتر باید به صورت دوره ای تست کرونا بدهند. درمورد شاغلین تست های سریع را کافی می دانیم و نیازی به تست PCR نیست مگر اینکه رپید تست های آنها مثبت شده باشد که برای حصول اطمینان بیشتر سفارش به انجام تست تشخیصی PCR می نماییم. این تست ها باید هفته ای یکبار از شاغلین گرفته شود. پاسخ تست ها بعد از ۳۰ دقیقه آماده خواهد بود. در مورد بازیگران تئاتر چون ارتباط نزدیک تری با یکدیگر دارند بهتر است با تست PCR منفی وارد بازی شوند؛ البته این مورد الزامی نیست و همچنان رپید تست ها کفایت می کند. مابقی موارد بهداشی مانند زدن ماسک، فاصله گذاری اجتماعی، شست وشوی دست ها و.... همانند گذشته است.

الزام حضور ناظر بهداشتی مقیم در سالنهای سینما و تئاتر
وی ادامه داد: بر مبنای پروتکل ها، ما حضور ناظر بهداشتی مقیم در سینما و تئاتر را درخواست کردیم به این صورت که سینما و تئاتر باید یک ناظر بهداشتی که دارای مدرک کارشناسی مهندسی بهداشت محیط و بالاتر است و دوره های لازم را گذرانده است را به هر شکل که صلاح می داند( استخدامی، قراردادی و... ) به کار گیرد. زمانی که بازرس بهداشت محیط وزارت بهداشت جهت بررسی بیشتر وارد مرکز می شود باید صورت جلسه و چک فهرست ها از جانب ناظر مقیم به بازرس عرضه شود. برای این کار سامانه ای طراحی کردیم تا کارشناسان آزاد این امر در بخش خصوصی که واجد شرایط هستند، بکارگیری شوند. آنها کد ممیزی مخصوص دریافت نمودند و می توانند با سینماها و تئاترها با تعرفه هیئت وزیران مشغول به کار شوند. کماکان نظارت ها را با قوت و شدت قبل انجام می دهیم با این تفاوت که ناظرین بهداشتی مستقر می توانند مشاوره های لازم را به شاغلین سالن های سینما و تئاتر ارائه دهند.
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، افزود: یکی از وظایف ناظر بهداشتی، ایجاد هماهنگی برای دریافت رپید تست ها است. به کارگیری ناظر علاوه بر آنکه پل ارتباطی ما با سینماها و تئاترها است، سبب می شود مدیر مسئول سینما و تئاتر هم با دید بازتر و تخصصی تری به موضوعات پیرامون سلامت اهمیت دهد.

دستورالعمل برگزاری نشستهای خبری
وی درباره چگونگی برگزاری نشست خبری فیلمها و تئاترها در شرایط کرونایی، اظهار نمود: نشست خبری مانند برگزاری یک جلسه است. هرگونه برگزاری جلسه در مناطق زرد در محیط های سربسته با حداکثر ۳۰ نفر مجاز است البته به شرط آنکه رعایت تهویه، فاصله گذاری اجتماعی و ضدعفونی مناسب صورت گیرد پس طبیعتا نشست خبری می تواند برگزار گردد به شرط آنکه خبرنگاران، عکاسان، عوامل فیلم و... بیشتر از ۳۰ نفر نشوند. البته؛ کماکان سفارش ما برگزاری الکترونیکی چنین جلساتی است. در مورد شهرهای آبی هم تمامی موارد به همین منوال است با این تفاوت که حداکثر ظرفیت نشست خبری ۵۰ نفر است.
فرهادی درباره شیوه رعایت پروتکل ها در روز اختتامیه جشنواره فیلم و تئاتر فجر هم تصریح کرد: برای این مراسم هم که احیانا در تهران برگزار می گردد حداکثر ظرفیت مجاز برای حضور ۳۰ نفر است مگر اینکه تهران وارد شرایط آبی شود که ظرفیت مجاز شرکت در جلسه ۵۰ نفر باشند.




منبع:

1399/11/10
14:38:07
0.0 / 5
766
تگهای خبر: اینترنت , بازی , بازیگر , جشن
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲
دست و هنر
dastohonar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دست و هنر محفوظ است

دست و هنر

هنر و صنایع دستی